Oferta Fotografie culinara / produs

Oferta Fotografie culinara / produs


Vinde fara sa spui niciun cuvant!

Nu degeaba se spune ca o fotografie valoreaza cat o mie de cuvinte. Este absolut adevarat!
In general, oamenii evita sa citeasca mult text. Arata-le ca produsul tau este exact ceea ce cauta ei, folosind fotografiile potrivite.

Ce avantaje iti poate aduce fotografia culinara / de produs ?

– fotografiile culinare se adreseaza celor care au o afacere in  industria alimentara sau hoteliera, prepara produse alimentare sau comercializeaza alimente. Atat produsele ambalate cat si preparatele culinare, pot fi fotografiate in locatia clientului ( restaurante, firme de catering, cofetarii etc ) cu ajutorul studioului meu mobil;
– fotografia profesionala a unui produs scoate in evidenta prospetimea, forma, culorile, dorinta de a obtine si pofta de a savura preparatul prezentat;
– ai un avantaj in fata concurentei tale, cu fotografiile potrivite, nu cu cele facute in graba de un amator cu telefonul;
– o fotografie profesionala se diferentiaza usor prin calitate, lumina si claritate;
– fotografiile cresc vanzarile si sansa de a primi recenzii foarte bune din partea clientilor.Asadar, desi pot parea ca fiind o cheltuiala, in realitate, fotografiile sunt o investitie.

Ce implica fotofrafia culinara / produs?

Fotografia culinara / produs reprezinta mai mult decat apasarea unui buton al aparatului foto. Este un cumul de procese necesare pentru a livra imagini finale de inalta calitate.

Pe langa fotografierea efectiva a produselor, se aplica tehnici de post-procesare si editare a imaginilor, totul pentru a ne asigura de satisfactia clientilor.

Fotografiile vor respecta standarde inalte de calitate in ceea ce priveste reproducerea fidela a culorilor, a claritatii detaliilor si vor fi livrate la rezolutie optimizata pentru web (1500px) si print (5000px).

Imaginile se vor preda prin transfer online, in format JPG, PNG ( fundal transparent, contra cost ) sau PSD ( format editabil, contra cost ).

Cat costa serviciile foto pentru restaurante / cofetarii / firme de catering?

Prețul serviciilor foto depinde de complexitatea proiectului dvs., de echipamentele implicate și de timpul pe care îl voi aloca.
Insa, ca punct de pornire, iată mai jos câteva repere:
– 75 Euro / oră pentru ședințele foto desfășurate la sediul clientului;
– Comanda minimă este de 75 Euro (sau 10 produse);
– Prețul diferă în funcție de cantitate ( pentru mai multe produse fotografiate, vei primi discount ).
Pretul cuprinde fotografierea si editarea produselor:
– reglare de culoare in profil sRGB ( pentru Web );
– ajustari expunere;
– incadrare / redimensionare;
– retusare defecte ( praf, scame, imperfectiuni ale produsului ).

Obtinerea de fundal alb ( necesara atunci cand, datorita tehnicii de fotografiere, fundalul nu este perfect alb ), negru sau inlaturarea in intregime a fundalului ( fundal transparent, format PNG ) si folosirea imaginii in orice macheta ( format PSD editabil – se poate adauga ulterior orice culoare pe fundal, texte, etc ) – 2 Euro / imagine

Fiti cu un pas inaintea concurentei si oferiti afacerii dvs. o imagine perfecta, punand produsele in cea mai buna lumina!

Pentru o oferta personalizata, trimite acum un mail la contact@mariustodoran.ro sau contacteaza-ma direct la nr. 0733 501 500 .